Orange County..

Finns det ”Real Housewifes” för hur många ställen som helst? Bläddrade igenom TV-tablån och upptäckte Real Housewifes of Orange County och därmed fick plastikkirurgin ett helt nytt ”ansikte” och det är inte särskilt smickrande.. Ser dom inte själva hur onaturligt det ser ut och i många fall är det helt galet fult.. Men men var och en gör som de vill, så inget fördömande här inte..

Långt ifrån Orange County och klimatet där är vi hur som helst.. Solen sken och fågelkvitter hördes när jag åkte iväg till dagens möte och nattsvart typ när jag kom hem vid 17-tiden.. Men det blir ljusare för varje dag 🙏🏻

Nu ska det ätas lite middag och sedan klara av det som återstår på dagens To Do.. I morgon möte igen sedan hoppas jag kunna jobba utan avbrott för möten etc.. Ska bläddra igenom nätversionerna av Expressen och Aftonbladet, scrolla igenom Instagram flödet för att se om det hänt något kul på Stockholm Fashion Week..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.