Tack Bengt för att

…. för att du bringade lite klarhet i grammatiken avseende Hollywood Gunilla och hennes podcast..Btw Bengt så hoppades jag att du skulle reagera på detta:) Vaknade vid 09.00 i dag och har ”klarat av” Lyxfrukosten.. Den var väl kanske inte sådär väldigt lyxig om sanningen ska fram, men Hallondrycken fanns självklart med på frukostbrickan..

Söndag i dag och det ska ju vara vilodagen, i alla fall enligt normen.. Kommer inte att vara någon vilodag för mig, har ett möte i morgon och då måste jag ha med mig lite material som först ska göras.. Målet är klart, dvs vad jag ska ha presterat innan morgondagen, bara ett del-del mål så det lite större målet med en belöning är lite längre fram i veckan..

Apropå lite längre fram i veckan så har jag återbesök hos läkaren på torsdag.. då får vi se om det göras ytterligare kalibrering av medicin eller om det är bra som det är.. Ska bli skönt när det blivit rätt och åtgärdat..

För övrigt kan jag berätta att jag inte skrivit en enda mening till boken som aldrig kommer bli utgiven, inte ens försökt om jag ska vara ärlig. Det beror inte på att jag haft skrivkramp eller något utan helt och hållet på att jag prioriterat annat. Kommer med största sannolikhet att förbli så ett gäng veckor till.. Ligger ju lite logik bakom det.. bättre att göra klart den ”akuta” administrationen än att lägga tid på något som ändå inte kommer att bli klart.. men lite kan jag ju skriva, om inte annat så för ”hälsans” skull..

Nu ett admim-pass..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.