Hiss eller diss?


Inte så otippat..

..är hon lika galen som man kan förvänta sig i hennes podd.. Sponsorer har hon inte, i allafall inga som nämns.. Är nog inte så många som tycker att det gynnar varumärket att sammankopplas med just Gunilla.. Maria Montazami däremot har verkligen kunnat kapitalisera på sin medverkan i Hollywoodfruar..


Nu har jag lyssnat på The Gunillas Podcast (som ju blir rätt om man tänker efter) i ca 35 minuter vilket motsvarar typ nästan två av de tre första avsnitten. Det är nästintill plågsamt.. varför plågar jag mig själv? Måste bara ha lite koll, tror att hon har nått sin Podcasts All time high med den 23:e plats hon har just nu.. Men jag har ju minst sagt haft fel förut..

Ikväll besöker jag mitt mentala rum för att koppla bort Gunillas podcast.. Kommer inte lyssna på det tredje avsnittet.. I morgon dags för Lyxfrukost igen:)

Over & Out för i dag..


 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.