Anna + Jimmie =

sant..

Det blir mer och mer splittring inom Alliansen.. En kombination av Moderaterna och Sverigedemokraterna utgör nog minst 50% av rösterna.. Skulle det vara val på riktigt så tar nog SD en del röster från M så de skulle tillsammans ha något mindre.. Eller inte för SD växer rejält.. Kristdemokraterna kommer kanske inte klara 4% spärren och försvinner från den ”riktiga” politiska arenan .  Det kan nog bli lite hur som helst i politiken ett tag framöver..


Idag ett möte och en hel del på To Do listan som det ska sättas check på.. I morgon ny läkartid och massa To Do’s så sysselsättningsbrist råder inte..  Ska kolla lite på vårens trender i kväll, bara för att det är kul.. Rosa kommer ju vara en stoor trend i alla de nyanser så läge att plocka fram de gamla rosa trasorna..

Nu äta tidigt lunch..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.