Vätskekontroll..


.. vätske- och matkontroll..

Fotograf: Per Eriksson.       

Skulle inte tacka nej till massage av rygg och nacke just nu,eller rättare sagt aldrig men ännu mindre nu.. Längtar tillbaka till Villa Padierna,  lugnet och den fantastiska massagen. Gjorde pedikyr där en gång oxå och det skulle jag inte heller tacka nej till nu med sviterna efter ha sprungit rätt mycket mer än jag brukar..


Har nu avverkat ca 35% av Dagens Do lista och har då alltså 65% kvar för att jag ska vara nöjd och få min belöning.. Varför är det oftast så man får mycket mer gjort med tidspress, åtminstone med alla tråkiga saker..

Vädret är jättefint, tystnaden total så efter min vätske- och mat kontroll avklarad ska jag kunna komma upp till 70% avklarat ⏱

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.