Söndag hela dagen..


 Ibland är modet lite konstigt, eller till och med mycket konstigt.. Det här med pyjamas till exempel,’vem kom på att det var något snyggt att ha på sig lite överallt och hela tiden? Måste ju vara minst 1,70 – pinnsmal och med så hööga klackar för att se någorlunda ok i den klädseln.. Inget för mig med andra ord.

Veckoplanering..

Check på den nu lite detaljerat och sedan ska jag kolla på något avsnitt av Suits..

Danny Saucedo..

.. har ju som bekant en show på Hamburger Börs, jag var ju lite skeptisk över hur mycket han och hans show skull synka i biljettköp.. Efter genrepet läste jag att fet i princip var utsålt hela våren.. Ska dubbelkolla men om det är fallet är jag jätteglad både för Hamburger Börs och Dannys skull 💚

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.