En tradition..


..i förändring..

No kidding, vem hade kunnat gissa att detta var en korsbefruktning av semla och princesstårta?? Kostar säkert en mindre förmögenhet att byta upp sig till den här varianten.. Alla vill ju vara med och kapilisera på vilken trend det nu än må vara..

Vi kan ju vara rätt så konservativa när det gäller traditioner, i alla fall vissa som verkar vara heliga.. Men dit hör uppenbarligen inte semlan.. Fettisdagen infaller i år den 28/2 – tänk så många semlor som säljs fram till dess och lägg till fem miljoner semlor till,  det är de som säljs på själva Fettisdagen..

Nu hög tid att göra klart inköpslistan.. Lite lyxigare frukost i morgon ju, noll semlor på inköpslistan btw..

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.