Påverkan av Influencers..

Vilka kvalar in på den listan?

 Vad är en Influencer? Någon som har sådan status och så många följare att man bedömer att det de gör och de produkter de använder gör att andra kommer köpa produkterna, servicen eller vad det nu kan vara.. Allt mäts i synlighet socials medier och i bästa fall (för ”annonsören”  kan de ha ett erbjudande kopplat till den Influencer de nu valt använda. Återigen, ingen vet egentligen någonting..

För mig är Influencers nog inte riktigt samma som den generella bilden. För mig är tex Gustav Mandelmann en äkta Influencer – kommer aldrig mer äta lamm eller kalv igen.. Inte för att jag brukar äta det så ofta men nu blir det nolltolerans..

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.