Hallon dryck..Missade ju att berätta om ”juicen” jag testade – Hallon dryck från Brämhults.. Så himla god. Inget man har på frukostbordet varje dag men om man vill lyxa till frukosten så rekommenderar jag den verkligen. Det kanske man skulle göra, lyxa till frukosten en gång per vecka eller månad.. Lite hotellfrukost med omelett, färska frukter, nybakat bröd och goda pålägg.. och så Hallondryck så klart:)


Nej, det här är inte min middag. Jag har slarvat igen och min middag blev lite frukt.. Var ju ute och skaffade proviant i en totalt överbelamrad liten butik så nu har jag dricka och annat. I morgon får det bli ordning på mig igen med Frukost Lunch Middag.. 

Någon ordning verkar det inte vara i fotbollsvärlden – helt galen historia om killen som bluffade sig till en fotbollskarriär – hur är det ens möjligt??

Nu lyssna på bok och sova..

God natt 💖

En reaktion på ”Hallon dryck..”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.