Viktig kväll..Stor och viktig kväll i regi TV 4 för Cancerfonden, Tillsammans mot cancer.. Magnus Uggla har precis framträtt och jag minns att jag sa att jag trodde aldrig jag skulle bli så berörd att jag grät av en Magnus Uggla låt till jag som alla andra blev otroligt berörd och rörd till tårar av hans tolkning av Olle Ljungströms  Jag och min far.. Blev berörd av hans framträdande ikväll oxå, den kom från hjärtat i dubbel bemärkelse kändes det som.. Dels att hans framförande var till en av hans vänner men oxå att låten har han knåpat ihop i samarbete med sin son.. Jag är rätt säker på att jag kommer bli väldigt berörd när Magnus Carlson uppträder, han förlorade ju båda sina föräldrar under loppet av ett år..

All heder till programledarna Tilde de Paula och Bengt Magnusson  som, hittills i alla fall, balanserar uppdraget jättebra.. En svår balansgång i den här typen av program/tillställningar..


Cancerfonden har verkligen lyckats bra med bland annst alla rosa varor i oktober och med insamlingen i till exempel kvällens tillställning.. Rosa Bandet borde alla köpa, en liten handling som om alla gör den verkligen gör skillnad..


Jag vet att jag är ”tvåa på bollen” men vill ändå skriva om det.. Jag jobbade ju hur mycket som helst fram till slutet på november så jag har haft noll koll på trender, nyheter och massa annat.. I dag hade jag high heals och det kändes verkligen ovant, har ju gått i mina Nike ”mest sålda skon till servitriser” typ jämt sedan i juni. Nu får träning high heals komma med i veckoplaneringen så att jag inte tappar förmågan helt.. Men det går att vara ”snyggt klädd” även om man har sneakers på fötterna, mina Nike kanske inte direkt platsar i alla sammanhang..

Nu titta vidare på Tillsammans mot cancer..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.