Tro, Hopp & ….


Har varit och snott en bild från Instagramflödet igen – Jennie Hammar som är ute och hajkar i Los Angeles och passar på att göra ett ”Stina Dabrowski hopp” x 25 eller så.. Fin och cool på samma gång och utrycket En bild säger mer än tusen ord passar verkligen in..

  • Vem tog bilden?
  • Ny kärlek på väg?

Många frågor kan man ställa om man nu är nyfiken på ”sanningen bakom bilden” Jag nöjer mig hursomhelst med konstatera att det är en cool bild..


 

När jag ändå var i gång och stal bilder tog jag med denna oxå. Nästan den raka motsatsen till den första bilden.. Vem och var? Michaela Forni på ett hotell i Dubai , lite mer lyx och glamour än ett pensionat 💚 Det är ju inte ens säkert Michaela bor det hotell som visas på bilden.. Kanske har de en photo shoot dag där semesterns alla Instagram bilder tas på en dag,,eller så är det här en helt vanlig bild när Michaela ska ut på stan i Dubai.. Vem vet??

Nu kolla TV-tablån och planera nästa vecka..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.