Stekta röda tomater..Jag önskar att det här var min bild på min ”från grunden lagade” soppa, perfekt i kylan och med något hembakat bröd till.. Men så är inte fallet.. Minns ni filmen Stekta gröna tomater? Fin film som vi såg tillsammans hela ”tjocka släkten” efter ett nyårsfirande på Markvardsgatan (Döbelnsgatan och Odengatan typ).. Då var ambitionen hög, 13 till bordet och vi gjorde allt själva. Jag kanske mer åt ”Nisse hållet” som tog hand om disk etc om jag ska vara helt ärlig.. Hursomhelst så saknar jag att ha tiden, ambitionen och orken att göra varje måltid mer genomtänkt och vällagad. För mycket slarv med både kost och tid, för tid har man om man bara vill och prioriterar bort något annat. Sova lite lite mindre, ta bort lite soffhäng, vara lite mindre aktiv på sociala medier – svårare än så är det inte om jag är krass att skapa tiden till att laga ordentlig mat..

Hur som helst så blev middagen rätt så torftig.. Stekta ägg och röda tomater. Skärpning redan i morgon 🍀 Varit ute med Tintin och Karisma för sista gången i dag. Jag önskar att jag kunde ha Karisma lös så att hon fick rulla sig i snön och känna den där härliga känslan av frihet. Ja, jag vet att det är mitt eget fel att jag inte kan göra det🐶🐶


Visst får man vårkänslor när man ser de här blommorna – tyvärr får man inte riktigt samma känsla när man går ut.. Men snart kanske..

Nu To Do listan..

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.