Oversized polo..Vinterns absoluta ”it plagg” är en oversized stickad polotröja. Snyggt som på bilden här men då måste man vara noggrann när man väljer så att man inte koller hem med en supersnygg stickad polotröja som sticks så där obehagligt som bara stickade tröjor kan göra. Jag kör en lite enklare variant.. Stickad tröja, alltid med något under och en sjal eller halsduk som hänger lite ihop med tröjan.

Bilden och tipset från podden Säker Stil..  Dom var lixom Trendpodden inne på vårens trender fast bara lite kort.. Inget om gult och inget om grönt, men däremot om rosa i alla nyanser och volanger. Apropå Poddar och innehåll så är Ebba och Emilia superproffs ända ut i fingerspetsarna.. Ett genidrag i all välmening är Ebbas,  som tydligen bor granne ellet så med den ena tjejen i Trendpodden, har lämnat en signerad Säker Stil bok till Trendpodden att lotta ut.. Trendpodden har kryddat tävlingen med lite hudvårds- och hårvårdsprodukter.. Så smart att ta sig in i en potentiell konkurrents podd och stärka det egna varumärket.. Jag har ingen aning om det låg någon tanke bakom eller om det här är ett exempel på hur saker kan generera mycket mer än man tror..


Tänk vad lite färg kan förändra, tänk om vi kunde ha vissa trista fasader eller vad det nu skulle kunna vara där den här typen av konst kunde få leva sitt eget liv. Istället har vi klotter, vem minns inte ”xxx was here” sprayat typ jättefult. Nej, tänk vad fint det skulle kunna vara med lite asfaltsblommor här och där.. Det finns en person i Stockholm som är ytterst ansvarig för all ”offentlig konst” Mårten Castenfors heter han.. En av kulturelitens riktiga snobbar, så några asfaltsblommor kommer vi nog inte att se.. Lite tråkigt för man hade ju tyckt det kändes lite trevligare att gå upp för en sådan här trappa..


Kan ni tänka er, vilken skandal! Linda Lindorf har avslöjats.. Hon har använt samma bild två gånger på Instsgram vilket nu slås upp som jag vet inte vad., Nog om den ”jättebluffen” men vi håller kvar Linda Lindorf. Inget elakt nu för hon är jättevacker men hon har det typiska utseendet som kan göra att en kvinna åldras lite annorlunda än tex den här damen;

Det var nog en usel jämförelse men provar igen:

– Linda riskerar att få skarpa rynkor vilket ger ett lite ”surt/besvärat”’intryck

– Om man i stället åldras på det andra sättet har man mjuka rynkor och mjuk hy vilket ger ett snällt intryck..

Vad håller jag på med? Strunt i allt vad rynkor heter och ta hand om det vi har på bästa sätt 💖

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.