Swish..Var tog den här dagen vägen?? Förvisso varit på en del ärenden men plötsligt var dagen borta.. Inne i stan en kort sväng och sedan det vanliga fixandet med inköp till kylskåpet..  Det är så galet torrt och kallt så att mitt hår nästan sprakar och är ”självantändligt” tur det inte var så i höst på Fredriksborg när jag skulle lägga in ved i öppna spisen.. Den gången kom jag undan med blotta förskräckelsen.. Hur som helst så dök den här bilden upp i Instagramflödet – litet tips bara i all sin enkelhet.. Har inte kollat priset så om den är prisvärd eller inte låter jag vara osagt. Däremot vet jag min hy verkligen behöver fukt, inget konstigt med det.. men viktigt att komma ihåg varje morgon och varje kväll..


Har nu gjort ett provköp på den där ”nya” tidningen som kanske inte alls är ny utan funnits i tjugo år – vad vet jag den är i alla fall ny på Readly..

Nu kolla igenom och sedan återkomma med ”domen” mot både tidning och Trendpodden

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.