Sanna, Botox och socker..Lyssnade på Daniel Redgerts podd Tankar med.. där med den här veckan är Sanna Lundell. Har aldrig träffat henne men på distans verkar hon vara en bra person. Hon har ju levt i medberoende i mer eller mindre hela sitt liv och det gör nog i stor utsträckning henne till den hon är i dag. Hur som helst så är hennes inte helt okände ”man” nykter och drogfri sedan två år och några dagar.. Skönt för familjen och starkt av honom. Hur som helst så kom de in på Botox i samtalet, Tankar med alltså, och då blev jag lite förvånad. Varför jag blev förvånad vet jag inte riktigt men det verkar inte riktigt  vara hennes grej, men där hade jag helt fel.. Jag lägger ingen värdering i användatet av Botox, förutom en.. Tycker det är näst intill galet när typ 20-åriga använder det..Jo, jag känner till vad som sägs om att det är bra att börja som väldigt ung.. Mitt tips är istället att äta rätt, motionera, inte röka och vara måttlig med alkohol så kompenserar det alla dagar i veckan en Botox injektion. Nu började i inte Sanna Lundell när hon var 20 år utan när hon var 35 år vilket är mycket mer rimlig. Jag tycker det är bra att hon är öppen med hon använder Botox, blir på något sätt ”avdramatiserat” för jag tycker att det är helt och hållet upp till var och en om man vill ha lite Botox eller något annat.. Så länge man gör det för sin egen skull och inte för att normen säger det.. Jag tycker rynkor är vackra, framför allt på andra.. Man kan åldras på olika sätt, de vackra rynkorna eller det tantiga/strama hållet.. svårt att förklara vad jag menar.. Ska leta upp två bilder, om jag kommer ihåg. Själv har jag ikväll, istället för Botox gjort en välgörande ansiktsmask som är Line reducing..

Nu rengöra ansiktet igen och sedan skriva om sockret..

 

2 reaktioner på ”Sanna, Botox och socker..”

    1. Hej, det vet jag inte – det kanske nämndes i intervjun. Det är med all sannolikhet någon som är duktig på sitt jobb för Sanna har inte det där Botox utseendet som en del får och som inte är särskilt smickrande. Återkom gärna om du får reda på vem som gör det..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.