Lia , Läckberg & Sköld..Nu dyker det upp PR från alla håll och kanter dvs personer som betraktas som  Influencers har fått en bok skickad till sig, företrädesvis med bud och inte vanlig post.. Lång mening, sorry mitt usla språkbruk men jag skriver bara snabbt och rakt upp & ner, ingen korrläsning.. Hur som helst; boken är signerad så klart och med en personlig hälsning. Mottagaren ska i gengäld lägga upp en bild och någon text där de på ett eller annat sätt rekommenderar boken..  Egentligen inget konstigt med det, alla vill väl hjälpa sina vänner.. men frågan är hur mycket det egentligen påverkar människor att kändis x rekommenderar kändis y:s bok eller vad det nu kan vara.. Det här tror jag kommer bli något mycket intressant att ”forska” i under 2017.. To. Be Continued helt enkelt..


Såg Stjärnorna Slottet, har aldrig haft någon direkt uppfattning om Lia Boysen men hon överraskade och ma blev verkligen inspirerad av henne på ett härligt sätt..

Lyssnade ju på Trendpodden i går, nytt avsnitt efter ett par veckors ”radiotystnad” Lova att ni lyssnar lite..  Vad lärde jag mig eller ”fick med mig” efter att ha lyssnat på det senaste avsnittet..

  • Det är något härligt uppfriskande med att de sitter rätt upp och ner och bara kör, ingen klippning överhuvudtaget så det är som en direktsändning fast det ändå inte är det..
  • Just det faktum att de spelar in utan klippning gör det ibland lite väl som ”vi leker affär” syndrom..
  • Om man spelar in och spelar upp utan klippning måste man vara väldig duktig på två saker; förberedelser och genomförande. Två väldigt vida begrepp men de verkar ha ett övergripande tänk inför varje podd men ändå blir det ostrukturerat, ibland härligt och ibland outhärdligt.. De babblar i mun på varandra, i alla fall en av dem:)
  • Gult och Grönt kommer komma starkt rent färgmässigt (inte mina favoriter)
  • Rosa/vinröd kommer vara såå inne
  • Volanger kommer vara inne
  • Man ska ha klänning på sig och istället för strumpor ska man ha byxor under, vilken sorts byxor framgick inne
  • Leopard fortsätter att hänga kvar

Har säkert glömt något jätteviktigt så bäst att ni lyssnar 💖

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.