Hundra steg från Bombay.... till Paris, tittar på filmen som är en charmig feelgood historia. Kommer definitivt se klart den.. Hundarna måste ut en sväng till, får bli i någon reklampaus eller efter filmen. Det är helt vitt och rätt rikligt med snö så har två lyckliga hundar efter varje promenad.. 🐶


Upptäckte att det kommit en ny hälsa/livstils tidning i appen Readly.. Bläddrade snabbt igenom och tycker att den är snygg och verkar läsvärd.. Ska kolla lite närmare i morgon, tidningsdöden verkar inte gälla hälsa- och/eller livsstilstidningar. En sådan här tidning ska man helst ha i fysisk form så får kolla och kanske köpa den, verkar som om den kommer ut en gång i månaden med start nu i januari.


Den är väskan är så galet snygg och lika galet dyr så det är inte aktuellt att köpa någon.. Kanske finns någon liknade som man springer på rätt som det är.. då kanske jag slår till. Men vill absolut inte att det ska vara en kopia så att det ser ut som om man försöker låtsas som att man har ett original.. Jag och väskor..


From Paris with love….

En annan frukostbild, har ju varit direkt usel på att äta frukost typ i hela mitt liv något jag ändrat på nu.. Breakfast  every day ✔ Dessvärre är det lite svårt att äta den ute.. Nu är det riktigt kallt ute så det blir ett riktigt kort utebesök..

From Paris with love – tbc

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.