Mail och Spellistor..Nu är julen bortstädad, kvar bara min lilla gran och en julstjärna. Nedpackat i två kartonger och flyttade till annan plats än mitt hus, gillar inte att ha kartonger stående i miniförrådet. Bara att packa ordentligt och flytta till ett litet lager/förvaring som jag har. Nu är det dags att checka av mailen en sista gång för idag, har ändrat lite i mina rutiner och är inte så ”uppkopplad” som jag brukat vara..


Lyssnar ju på Dagbok från ditt försvinnande.. Den är så otroligt avskalad och osentimental så det går rakt in. Rekommenderar er att läsa, lyssna och bli berörda på något konstigt och lite ovanligt sätt..  Hoppas det blir en bra bok- och poddår 2017. Att lyssna på en podd under en Power Walk är superbra, däremot inte att lyssna på en bok. Det är svårt att hålla 100% fokus under en Power Walk och då tappar man ju bort sig i handlingen.. Musik är ju självklart det bästa att ha i hörlurarna, ska göra några olika spellistor..

Det blåser riktigt ordentligt nu och temperaturen visar fortfarande på minus sju grader i Stockholm.. 21 graders skillnad jämfört med Marbella..

Nu mailen..

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.