Snötäcke..Var precis  ute med Tintin och Karisma, snön faller så fint och dom har ju vant sig nu vid snön och lite kyla. Nu är det ett vitt heltäckande täcke, nollgradigt medan det är 15 grader i Marbella just nu. Har tittat på Allsång på Skansen samlingsprogram med lite bakom kulisserna inslag. Måste säga att hon verkar ha gjort ett bra jobb som programledare, Sanna Nielsen..

Nu ska jag se om filmen på Trean är något att se, kommer antagligen slötitta med ett halvt öga en stund.. I morgon är det hemmajobb hela dagen, skönt för då kan jag vara väsentligt mer effektiv än när man åker fram och tillbaka hit och dit som det varit mycket av den sista tiden.

Nu kolla lite på filmen..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.