Vindbyar & en Book..Nu snöar det på och dessutom blåser det. SMHI varnar och uppmanar oss alla att hålla oss hemma.. Blir väl eTT något mindre galet snökaos i morgon, extra bra då att jobba hemifrån..

Om jag inte hade kollat så hade jag trott att det spökade lite här ikväll. Det är väl blåsten som gör det får jag hoppas.. Blåsten ökar i styrka..


Nu är Anna Book ledsen.. I Arga Snickaren VIP så var Anna Book med och köket gjordes om.. I något slags ”Vad hände sen” så pratar Anna ut och berättar att hennes sociala liv påverkats negativt av att hon deltog i programmet.. Utöver det så hade hon följande problem:

  • Spisen fungerar inte som den ska så hon som älskar att baka och laga mat har inte kunnat göra det i samma utsträckning som förut för det är inte kul.
  • Det är något problem med diskmaskinen..
  • Köksbordet är det strul med.
  • De har en vit soffa på ena sidan av matbordet, det är inte bra för de måste tvätta den en gång i månaden eftersom hon & Roberto inte vill ha en smutsig soffa
  • Sedan var det något mer oxå..

Varför skriver jag om det här? Jo, för att allt handlar om hur man förhåller sig till saker.. Om man vill kan man hitta fel och problem precis i allt eller så försöker man förhålla sig till det mesta och göra det bästa möjliga av situationen, händelsen, livet…. Nog om Anna och hennes problem med sitt gratis-kök som produktionen för Arga Snickaren lovat göra perfekt..


Nu ska jag göra morgondagens To Do lista, lyssna lite på ljudboken från Book Beat och somna så jag får en välbehövlig skönhetssömn på åtta timmar eller så..

Sov gott!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.