EAT PRAY LOVE..Det är något så fint över filmen Lyckan, Kärleken och meningen med livet (det är väl så den heter på svenska). Tittade på den en stund, har sett den tidigare.. Känns lite speciellt att se Tuva Nov…. och Julia Roberts ihop i en Hollywood produktion.


Såg den här bilden på Instagram, hur gärna skulle man inte vilja sitta i stolen på den terassen och äta den frukosten? Hur gärna som helst.. I dag har det varit riktigt trist med inbrottet.. får helt enkelt förtränga att det hänt så att jag kan sova.. I morgon bitti kommer jag inte kunna vare sig äta frukost ute eller äta färsk frukt och annat.. Blir min standardfrukost med fil och Kelloggs  Special K..


En sådan här skulle jag behöva just nu.. Ont i nacken, på samma sätt som för ett år sedan då jag gick på massage ett par gånger.. Fick sport massage eftersom jag var så spänd i nacken och axelpartiet, skulle behöva det igen..

Nu ska jag lyssna på Veckans Bläcka och be till alla gudar att det blir en bättre dag i morgon..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.