Det stora vemodet..


..rullade inte in men däremot sömnlösheten. Precis helt omöjligt att somna. Har tagit till alla knep men inget hjälper tyvärr. Lyssnat på en podd, fortsatt lyssna på boken jag började på häromkvällen, lyssnat på musik och till och med gjort en logga i en gratis app. Nu ska teknikens under ske och det genom att jag ska få loggan tillgänglig.. Får väl ta hjälp med det i värsta fall..

Så fort jul- och nyårshelgerna är över så kommer känslan och man letar ständigt efter signaler på att våren är på väg. Perioden januari och ibland halva mars är ofta bara en enda lång transportsträcka. I år kommer det inte bli så. Punkt. Exakt hur det ska bli varje vecka vet jag inte men tänker inte se dem som transportsträckor.. Det är livet för kort för helt enkelt. Våren med den första grönskan, när man kan sätta sig ute i lä och fika första gången och allt det där man gör en första gång varje vår.. Så blir det inte om man bor i tex Marbella för där är säsongsvariationerna mycket mindre. Det uppskattar jag:) Alla kan säga vad de vill om att det är såå underbart med alla årstider och visst finns det en tjusning i det men då förbereder jag lite jämnare klimat, hav och ett så vackert bergsmassiv..


Eftersom jag ändå inte kan sova så har jag nu gjort en ordentlig veckoplanering;

1/1 I morgon efter lunch möta upp Gemet och jobba någon timma. Sedan hem och bara ha en lugn kväll.

2/1. Fortsätta jobba på Fredriksborg om vi inte hunnit klart. På eftermiddagen rutinkontroll och genomgång med läkaren.

3/1  Överlämning av hotellet..

4/1.  Administration (bokföring) viktigt viktigt. Ska försöka hinna med att simma 1000 meter oxå på Gustavsbergsbadet. Om inte så får det bli på dagen efter..

Inga glamourösa dagar den här veckan inte.. Får väl se om det kan dyka upp något kul i slutet av veckan 💖

Ska verkligen försöka somna nu så att jag vaknar till 2017, har ju längtat efter det ett bra dag 💚

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.