2017 – äntligen..

Sov ju inget vidare i natt så blev istället en sjusovare i dag, vaknade strax innan tio. Den lilla musliknande varelsen heter faktiskt Sjusovare på riktigt, hade ingen aning om att de fanns.. Varit iväg på ett ärende och sedan tillbringat dagen på Fredriksborg, plockat iordning och kört lite administration. Börjar bli dags att åka hem snart..


Scrollade igenom Instagram flödet, rätt så långt ifrån min ”outfit” i går, men så är jag heller inte chefredaktör på Damernas Värld:) Skulle ta en Selfie igår, gick inget vidare så har lite att träna på.. Lärde mig i alla fall Snapchat igår, undrens tid är ännu inte förbi..

Nu det sista och sedan hemåt!

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.