Rosa himmel..Det är något nästintill magiskt ljus på himlen, skiftar i rosa och speglar sig i vattnet, så fint 🙏🏻 Bilden gör det verkligen inte rättvisa. Tur då att det finns bättre fotografer än mig.. Bilden nedan är helt fräckt stulen av Pia Melin på Instagram..


Har fått gjort det mesta som skulle göras i dag och har oxå ätit en tidig middag. Blev ingen lunch så då fick det bli en riktigt tidig middag istället. Tvättar som vanligt och fixar naglarna precis som vanligt det oxå. Måste komma ihåg att kolla tider för att fixa naglarna första veckan i januari.. Mörkblå naglar får det bli till nyår..


Jag har ett par Poddavsnitt att lyssna igenom. Fredagspodden och Veckans Bläcka är två av dem, blir nog Fredagspodden som jag lyssnar på ikväll..

Nu göra klart det sista på To Do listan & kolla kvällens TV-tablå..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.