Julgransplundring..



Nu känner jag att jag är nöjd med julen.. De kommande dagarna kommer jag att städa bort den. Blir lite för mycket framme när man adderar juldekorationer på den befintliga inredningen. Det enda som får bli kvar är min lilla gran den får stå till den börjar barra eller så..


Fina ringar men inte så praktiska.. Har ni tänkt på att ju äldre man blir desto mer går det praktiska före det estetiska..Lite trist men än har jag inte blivit helt hopplös 🙂 Har gjort ett ”jätteryck” i arbetsrummet – nu kan jag börja sitta där och jobba. Finns förvisso en del kvar att sortera men det känns ändå väldigt mycket bättre.. Har btw inte hunnit göra något med mina pärlor, får se när jag kan börja med det, ingen stress direkt.. Stress är det däremot på en del av det administrativa uppgifterna så det kommer underlätta rejält att kunna sitta och jobba i arbetsrummet.

Nu kolla TV-tablån.

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.