En taktiker av rang..



Extremt väl spelat av Herr Putin.. En taktiker av rang minst sagt och tyvärr 1-0 till honom. Extra smart att först skicka fram utrikesministern med att han rekommenderar Putin att utvisa diplomater han oxå, effekten blir lixom dubbel med den grejen. Slug som en räv är han vilket gör honom riktigt farlig. Kombon Putin och Trump känns verkligen inte bra eller trygg..


Ryktet säger att Putin ville köpa ett hus i La Zagaleta, ett otroligt exklusivt område i Marbella.. Han godkändes inte eftersom de övriga boende såg honom som en säkerhetsrisk för området. Det är omöjligt att ta sig in på det här området om du inte kan bevisa at du är ditbjuden.. Hursomhelst så gav ju inte Putin upp av något så banalt som ett avslag utan såg till att skaffa sig ett hus via en bulvan.. Så nu har han sitt hus..som ”experter” gissar har kostat en sisådär 325 miljoner.. Tjänar tydligen bra som president i Ryssland:)


TIme flies.. Lite snett och vint klippt ser det ut som:) Har någon form av hästsvans, ingen kan beskylla mig för att jag tog lång tid på mig att ”styla” mig inför fotograferingen 😀


I morgon är det årets sista dag och den nuvarande kalendern går i soporna. Den nya som än så länge bara har tre ”appointments”’blir den riktiga kalendern. Ska bli så skönt att säga hej då till 2016, är rätt säker på att jag inte kommer känna något vemod i morgon..

Snart dags att stänga för dagen – ska lyssna på Fredagspodden till jag somnar..

Sov gott!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.