Fyrahundra..Igår skrev jag fyrahundra ord.. I dag noll.. Jag kan inte schemalägga tid för skrivandet.. Ibland har man flow ibland är det omöjligt att få ur sig en enda rad. Det får ta den tid det tar.. I nästa inlägg kommer jag berätta om den Gröna dörren.. 


Detfinns väldigt många snygga sneakers nuförtiden.. De här är riktigt snygga,  från Nike.. On my wishlist..Har ”bara” svarta sneakers och något färgglatt par Converse. Converse är verkligen allt annat än ”fotriktiga”.. Gick en gång från Östermalm till Hammarby Sjöstad i just sneakers.. Fick stanna vid gamla Skatteskrapan och köpa ett par riktiga ”walking shoes” Lågt KPA på dom, gick Östermalm – Hammarby Sjöstad – Östermalm många gånger..


Kan ibland förundras över och vara liite avundsjuk på vissa kvinnor som lixom har allt;

  • Hur mycket energi som helst (eller så är man grundlurad av mediabilden.
  • Superkompetenta..
  • Hur mycket kläder som helst..
  • Perfekt hår, superglossigt och snyggt.
  • Alltid samma utstrålning och look som om de inte gjorde något annat än att ägna sig åt sitt utseende.
  • Verkar vara där Instagram lyckliga varje dag (jag fattar att det är tillrättalagt, men ändå..)..

I själva verket har de slitit otroligt hårt för att uppnå den position de har, det är inget som kommer gratis.. Är dessutom helt övertygad om att även dom har Bad Hair Days och annat precis som alla andra..

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.