Audry..

Hur cool och vacker var hon inte Audry Hepburn? Frukost på Tiffanys var väl hennes paradroll och som man kan älska kläderna från både 50- och 60-talet..

Så snyggt, den här skulle gärna få hänga i min garderob:)  Det leder mig in på ett av målen för 2017.. Studio 54 heter det.. Vad det innebär kommer bara jag att veta.. En del andra mål kommer jag vara öppen med (så att jag har lite press:)) Men mer om det efter nyårsfirandet. Gillar inte nyår som bekant, men kommer inte sitta själv på nyår (tror jag).. Kommer hur som helst vara klädd i min nya svarta smokingjacka och ha en elefanttopp under.. Visar bild sen.. På kläderna alltså, inte på mig.. Måste få lite ordning på håret först:) Saknar nog mitt blonda hår när det kommer till kritan men nu är det bara att hålla i och vara brunett ett bra tag framöver..

Frukost har jag precis ätit så nu är det dags att börja fixa med dagens To Do’s..

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.