Last Christmas..Plötsligt fick George Michels Last Christmas en ny innebörd och man kommer verkligen skicka en och annan tanke till honom under många jular framåt.  Så sorgligt och han blev ju bara 53 år.. Nej, nu måste jag fokusera om här så att det inte blir en sorglig Annandag.. 

Skäms fortfarande över min brist på allmänbildning när det gäller vårt Kungahus.. Att missa en hel prins på det där sättet är ju inte ok.. Men om vi istället för att tänka på vad jag gjorde för miss,  reflekterar lite över programmets innehåll.. Vad skrev jag om Madeleine och Chris igår? I programmet ägnades inte en sekund åt vare sig Madeleine eller Chris.. Alla andra hade utrymme i programmet men inte dom..

  • Jag har rätt om att ingen gillar Chris och därför vill man heller inte visa upp honom i årets ”PR-film” för Kungahuset.
  • Madeleine är för sur och vägrar komma hem och delta i inspelningen eftersom Sofia har högre status och får mer utrymme.
  • Kungahuset förbereder oss, utan att vi vet om det, på att Madeleine och Chris kommer flyga under radarn under 2017 eftersom de har ”domestic issues”..

Någon anledning bara måste det finnas till att just dom inte hade en enda minut i sändning i ett så långt och ”viktigt” program för Kungahuset.. Om de har en duktig PR avdelning så har de förberett bästa svaret redan nu för frågan kommer att komma och då kommer de säga något som inte säger någonting.. Kungahuset är väl typ de enda som kommer undan med det.. Så man måste med andra ord inte vara världsmästare på att hantera media om man är hovets press/informationschef.. Skulle oavsett ändå inte få jobbet.. ett krav kan ju vara att ha koll på antal prinsar som föds..

Kram

 

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.