Alternativ julgran..Om jag hade en butik eller ett stort vardagsrum så hade jag hellre haft en gran på det här sättet än en vanlig gran.. eller inte.. Rätt placerad så är den både fin & cool på samma gång. Den skulle passa perfekt hos typ Martina  Bonnier. Har ju min lilla ”egen-huggna” gran och den har definitivt inte börjat barra än. Bäst av allt är väl att den är otroligt lätt att kasta ut och jag behöver inte dammsuga barr till midsommar..

Det är bara 4 hela dagar kvar till jag ska satt min alldeles egna Business Plan för 2017.. Det får bli så att jag sätter  de övergripande målen klart till dess och sedan använda 1-6 januari med att konkretisera dem ordentligt. Tänk vad mycket tid det går åt till att planera vad som ska göras.. I vissa företag finns det nog risk för att man använder lika mycket tid till att planera vad man ska göra och följa upp det man skulle göra som själva genomförandet.. Inte konstigt då att så många bolag inte når sina mål. Nej, keep it simple så har man väsentligt större chans att nå de uppsatta målen..


Idag är en sådan dag som jag längtar otroligt mycket till Marbella.. Vill komma åt mina kläder, promenera i Gamla Stan, gå långa promenader utmed havet, äta något lätt och bara ha det så himla bra som man kan det i Marbella 💖 Rätt vad det är så dyker det upp en möjlighet att åka dit.. 🙏🏻

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.