Spekulationer..Vår lilla Drottning har nu kommit hem efter att ha tillbringat några dygn på sjukhus. Lilla Drottning skriver jag, inte för att vara ”nedlåtande” utan för att hon faktiskt är väldigt liten. Det var väl skönt för henne både att komma hem och även att slippa en julafton på Slottet.. Jag undrar hur det är.. Det har nog förändrats en hel del sedan barnen blivit vuxna och stadgat sig ordentligt.. Det här är mina gissningar, fakta och annat om hur det står till med familjesämjan på vårt Kungliga slott..

  • Madeleine är allt annat än glad över att Sofia rent kungligt har högre status än henne själv.. Hon har ju dessutom ett rätt hetsigt temperament så hon kan nog ha svårt att inte visa det..
  • Ingen gillar Chris utom möjligen Madeleine och deras två barn.. Big mistake att gifta sig med honom och vi kommer under 2017 få se att de tillbringar mer och mer tid på skilda håll.. Skilsmässa? Ja, det kommer det säkert bli men inte de närmsta åren.
  • Victoria fyller 40 år så Svensk Damtidning får säkert ett riktigt bra år igen, man kan nog skriva hur mycket som helst om den födelsedagen. Öland blir platsen där den firas i traditionsenlig ordning.. Hon kommer få något riktigt fint av Daniel. om det inte är en perfect match med Madeleine och Chris så är det verkligen det med Victoria och Daniel.
  • Blir Sofia gravid? Eller kommer de följa i Prins Bertils fotspår på mer än ett sätt och förbli ett par utan barn? Det kan vi bara spekulera i och jag tror inte att de kommer förbli utan barn, kan de inte få egna kanske vi får se kungahusets första adoption..

Nog med ointressanta spekulationer..


Jag undrar just hur många som håller på och byter julklappar i dag, eller lägger upp julklappar man av någon anledning inte kan byta till försäljning. Själv fick jag faktiskt två julklappar och de var inte från Tintin & Karisma:) Jag fick te och en jättefin & härligt stor te-mugg med elefant motiv, den ska jag ”inviga” ikväll. Fick även produkter till mina fötter, det behövde jag verkligen så två riktigt bra julklappar med andra ord. Köpte en liten julklapp till mig själv också..idag.. Det var inte direkt planerat utan blev en julklapp av en slump.. Skulle lägga upp en annons på Tradera och passade på att titta lite under ”Sista minuten” där annons-auktioner går ut väldigt snart.. Såg en jättefin svart skepparkavaj som inte hade något bud.. Budstarten var 200 kronor och jag klickade i 200 kronor, helt övertygad om att någon annan skulle haka på men icke.. Nu är jag alltså snart ägare av en svart skepparkavaj (utomhus variant typ som en jacka).. Om den är i närheten av att vara lika fin som den smokingjacka/kavaj jag köpte tidigare så kommer jag att bli superglad..

Nu ska jag försöka få tag på Pappa och skicka några sms..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.