Sara Varga..

 Nu har jag genom uteslutningsmetoden listat ut vad som orsakar lite allergi.. Man hade ju kunnat önska att det var något som man ändå inte gillade eller behövde.. Nu är det inte det, utan choklad.. Inte för att jag är något totalt choklad-fan men det är ju choklad som är mina antidots.. Choklad är ju faktiskt lite nyttigt, man frigör endorfiner och andra bra saker.. Nu får jag hitta något nytt som kan fungera som mina antidots, återkommer när jag bestämt vad..


Är inte det här en jättefin bild på Sara Varga? Har ingen aning om den är tagen där och då i Kungsträdgården ellr om den är ”photo shoppad” – oavsett vilket så är den vacker och den gav mig en ide/inspiration.. Kommer med andra ord att spara bilden till en av mina framtida mood boards.. Måste införskaffa mood boards – kommer inte köra med 50×70 som man ”normalt” gör utan med A4 för jag vill kunna ha tillgång till dem hela tiden utan massa krångel..


De här skorna skulle jag gärna ha till våren, passar hur bra som helst till jeans i blått eller vitt, klänningar, kjolar och kostymbyxor.. Det vill säga i princip till allt. Skulle bli en väldigt låg KPA på dem.. KPA = kostnad per användning. Det är ett bra sätt att förhålla sig till sin garderob och sina kläder, vissa plagg används om och om igen och då kan man ju inte säga annat än att de ör prisvärda. Andra plagg kanske var billiga men förblir hängande på samma galge, hur billiga de än må ha varit så är de ju inte prisvärda ändå..


Tror jag ska titta på Kungshuset 9-5 nu klockan 20.00 – så så får det bli..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.