Minigranen..Jag håller väl inte riktigt med om den ”skönmålningen” av julen.. Men det finns många bra saker med julen, även om man är vuxen och inte får några julklappar.. Efter det att julafton är ”avklarad” så infinner sig ett lugn som ibland gränsar till total slöhet.. Inga måsten, knut på huvudet och gå i mysdress hela dagen. Kanske gå och se någon film på bio för film är bäst på bio.. Ska kolla om det är någon film som verkar bra och kanske gå på bio någon av kvällarna framöver..

Hittade en grymt söt liten gran när jag var ute med Tintin & Karisma så nu har jag gran inne.. Stor är den inte men jättefin.  Första gången jag ”skaffat”’min egen gran från naturen. Plockade även med mig lite tallris..


Skulle inte tacka nej till det här badrummet.. framförallt inte till badkaret eller vilket badkar som helst.. Saknar det jättemycket, att kunna ta ett varmt och härligt bad.. Men om jag får välja mellan att ha vatten utanför fönstret eller möjligheten att ha det i badkaret så blir valet lätt så jag fortsätter klara mig utan badkar..

Nu lite förberedelser till kvällens middag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.