Jul, Jul strålande jul..


Ja det strålar faktiskt, solen skiner och när jag tittar ut genom altandörren så får jag en omedelbar känsla av vår.. Är ju bara drygt tre månader kvar till vi har våren här, jag fullkomligt älskar våren. Första fikat ute, plantering av penséer, vetskapen om att årets allra bästa tid är precis i sin början 💚


Inte bara Jul som ska firas här idag.. Det är Karismas två-årsdag ❤ Karisma som är världens klokaste finaste hund man kan tänka sig.. Hon är dessutom så fin nu nör hon blivit klippt. Pälsen blev helt annorlunda efter steriliseringen men nu är hon jättefin. Nästa gång hon ska få pälsen omhändertagen av ett proffs blir i februari.

Nu lite fixande!

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.