Speciell dörr..


Nu lackar det verkligen mot jul.. Färgen på dörren har jag valt av en speciell anledning och mer om det kommer jag berätta senare i kväll..


Är det här tomten håller till? Just nu på TV4 är det Tomten är far till alla barnen som det pratas om. Blir mörkrädd när jag hör att det i år är sjuttonde året som de sänder den på julafton.. Kan inte riktigt fatta att det är sant..

I eftermiddag/kväll ska jag köpa min alldeles egna julbukett till mig själv.. Den kommer inte riktigt se ut så här men kommer förhoppningsvis vara minst lika fin. Har ju inte kunnat lägga upp några bilder från Real life de senaste dagarna men åker hem ikväll så då blir det äkta bilder:)

Kram

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.