Rapport om den..


..gröna dörrens betydelse kan jag inte lämna i dag.. Det får bli på tisdag istället..

Har gjort en liten beställning på pärlor mm. Har antagligen missat några viktiga saker som man måste ha och fått till en salig blandning.. Återstår att se och man har ju både möjligheten att komplettera beställningen eller returnera det som kanske blivit tokfel. Snabb leveranstid var det så jag kommer förhoppningsvis få leveransen i mellandagarna.


Har fortfarande en väldigt väl omhändertagen kalender för 2017, längtar verkligen till ett nytt år.. Har nu tre saker/tider inplanerade för 2017 och ska försöka hålla antalet spikade tider i januari till ett minimum.. I mellandagarna ska jag vara klar med målen för 2017 mm.. Lite att fundera igenom och få till ett riktigt bra scorecard så att jag kan följa hur det går.. typ som på Coca-Cola tiden fast ändå inte..

Kram

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.