Damernas Värld..


Vilken ”otidsenlig” titel på en tidning år 2012.. Den har ju funnits i evigheter så det är ett väl inarbetat varumärke så jag förstår att man inte ändrar..Svensk Damtidning är ju snäppet värre.. Visar bara på vikten av att verkligen tänka igenom varumärket och/eller företagets namn när man grundar eller lanserar..


I morgon måste jag komma ihåg att köpa nya antidots, får bunkra upp så de räcker över julhelgen:) Skulle helst vilja få tag på de goda kulorna från Toms konfektyr men tror bara att de säljs till påsk.. Reserv får bli punchpraliner från lösvikten som bara kostar 7,90 hektot just nu såg jag.


Det här är väl en superbra inspirationsbild för mig. Har förvisso inte öppet till nock i just sovrummet men kan ändå hämta lite inspiration och tips från den här bilden. Ska printa ut den när jag kommer hem. Har några hyllplan som är över sedan länge så dom kommer komma till användning nu både i mitt garderobsrum och i ”mini förrådet” som ska nyttjas för ytterkläder och skor..

Apropå inspiration.. Bokomslaget till Kristin Kaspersens nya bok, den kommer ut efter sommaren 2017.. Vilken framförhållning! Jag har nog en del att lära av den här boken skulle jag gissa..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.