Ingen hjälp av kaninen..


Inte hjälpte den där kaninen till inte, att somna alltså. Somnade väl vid 04.00-04.30 och vaknade 08.45.. Lite drygt fyra timmars sömn, inte tillräckligt.. Hoppas att det var en engångsföreteelse och att jag somnar som jag ska i kväll.. Nu på sjukhuset, läkartiden försenad eller vad man ska kalla det.. Det obefintliga klimathotet, enligt Donald Trump, gör sig lite påmint såhär när det är fyra-sex plusgrader några dagar innan julafton..

Det verkar fortfarande inte vara någon julstress förutom för alla lokala utlämningsställen för paket. Näthandeln slår som förutsatt alla rekord.. Apropå köp på nätet så fick jag i går min smokingjacka/kavaj som jag köpte för 199:- på Tradera. Jättefin 🙏🏻 Den var packad i en plastpåse och sedan omslagen med papper så den var inte ett dugg skrynklig. Bara att hänga upp på en galge och använda whenever.. Blir nog nyårsafton 💫

Kram

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.