Hjälp mig Kaninen..


Bara för att jag nu tyckte att jag på ett så bra sätt lyckats vända på dygnsrytmen så har Insomnia givetvis infunnit sig som ett brev på posten.. Precis helt omöjligt att somna och vad jag än försöker hitta på så är jag lika klarvaken ändå.. Lyssnar på Christer Lindarws bok och han har en jättebra berättarröst som jag normalt sett somnar som en stock till.. Har inte provat Kaninen som gärna ville somna, den hyllade barnboken ni vet. Får bli nästa åtgärd. Om det inte funkar heller får jag väl gå upp och sortera lite kläder och organisera lite. Snälla Kaninbok, funka nu..


Fortfarande dunderförkyld, hostan lite bättre nu ikväll. Ansiktet känns väl inte riktigt hundra, stramar och har sig som det gör när man har en allergi av något slag. Allergi är ju inte ens säkert att det är, kan vara en släng av överkänslighet också..


 

I morgon står två saker på inköpslistan. Snus och Antidots. Har börjat med ett nytt snus som jag tror kan heta Kaliber eller något liknande. Kostar typ inte ens 30 kronor jämfört med min vanliga snus som kan ligga på dryga 50-lappen på vissa ställen.


Nu ska jag plugga in hörlurarna och leta fram kaninen.. Om jag inte somnar utan går upp och börjar röra runt i ”garderobsrummet” stör jag Tintin & Karismas nattsömn så att de oxå behöver antidots:)

I morgon läkarbesök klockan 11.00 så måste upp vid 08.30 senast så det vore ju mer än bra om kaminen kunde funka..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.