En ny kalender..


Det är snart slut på 2016 – skönt:) De första grejerna har bokats in i den totalt blanka kalendern för 2017. Det är något visst med en tom kalender, ungefär som en romans försättsblad.. Man vet att de nu tomma sidorna kommer att fyllas men man vet inte med vad. I början är man lite rädd om den nya kalendern men efter ett tag får den hundöron och anteckningar mm ungefär som när man läser en faktabok och gör noteringar i marginalen. Jag använder som vanligt den otympliga och rätt så fula blå Tidsjournals kalendern. Otymplig men grymt praktisk så att jag ser ut som någon som inte fattat att 2000-talet börjat struntar jag i, jag älskar min fula kalender..


För att göra plats och utrymme för 2017 har jag börjat rensa bort massa foton som ligger och tar upp plats och utrymme i min telefon. Har säkert raderat bort hundra bilder i dag och fler kommer det bli..

Mitt hår är verkligen i helt uselt skick. Tycker att jag ger det hur mycket kärlek och omvårdnad som helst men inget verkar hjälpa. Vet inte vad jag ska göra för att få det bra.. Har ju varit inomhus typ hela tiden i fyra veckor det kanske kan vara en förklaring. Nu när jag är hemma är jag ju ute med hundarna ett par gånger per dag men uppenbarligen  behövs det mer..


Det blev ingen inslagning av julklappar i dag, saknade npgra viktiga detaljer kom jag på så det får jag fixa i morgon eller på torsdag. Dessutom brände jag mig i dag när jag fixade middag, var lite oaktsam när jag höll på med ugnsplåten. Har spolat under kallvatten läänge så det gör inte ont längre som tur är.. Nu ska jag ta om ansiktet, mildaste rengöringen possible så hoppas jag att det hjälper.. Kan inte riktigt fatta vad jag blivit ”allergisk” emot.. Har inte bytt någon produkt som jag använder så det kan inte vara det..

Nu har jag ju glömt att fotografera julpyntningen.. Är inte riktigt klar så det får bli senare. Inte klar innebär inte att jag har massor av juldekorationer utan för att jag flyttar runt lite fram och tillbaka till jag är ”happy” och det är jag således inte än:)

Facetime och sedan bläddra lite i några tidningar..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.