Funkar?

 


Dunderdryck? Ser rätt så konstgjort ut typ som dansk citronläsk som jag fullkomligt älskade att dricka som barn. Hursomhelst så har jag fått dessa C-vitamin brustabletter av Teresa & Zenon, polska med andra ord och hjälper förhoppningsvis. Ska strax fixa lite enkel lunch. En omelett tror jag att det blir..

Nej, det är inte mitt julpynt – I wish 💖 Har alltid tyckt om trappor i hus, att ha boyta på två våningar alltså. Trappan ska inte vara rak utan typ som den på bilden. Önska sig kan man ju alltid.. Bilder på mitt lilla enkla julpynt kommer när det mörknar. Tvättmaskinen går flr fullt och jag sorterar.. Less is more.. Packar ner vissa saker och kläder som det antingen inte är säsong för eller som jag kanske vill ha senare. Lägger upp några annonser på Tradera, kommer antagligen inte bli någon rusning men testar. Packar ihop för att kunna lägga upp lite efter alla jul- & nyårshelger..


Måste fixa iordning de julklappar som jag ska ge bort. Så här fina kommer de nog inte att bli men använder det här som moodboard för mina inslagningar. Etiketter har jag inga så det får jag klara mig utan.. Kommer inte bli klara förrän sent ikväll. Men vad är julklappar i förhållande till det som hände i går på julmarknaden i Berlin. Presskonferens om fem minuter..

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.