Ingenting..


Låång dag innan jag äntligen kom hem igen.. Tintin nyklippt äntligen, så nu är båda två riktigt julfina:) Har börjat med lite juldekorationer och ska fortsätta i morgon. Ska vara hemma hela dagen i morgon och jobba på i lagom takt. Det verkar som om Ingenting verkligen fastnat, skulle gissa att det kommer slås rekord när det gäller just gåvor till bistånd den här december månaden jämfört med tidigare år.

 Har fått lite problem med linserna:( Men vad är det att gnälla över egentligen.. Det är verkligen otäckt att Rysslands ambassadör i Turkiet sköts till döds i dag. Måste se på 22-nyheterna.. Nu kommer det upp en flash om ett ”attentat” i Berlin med nio döda och många skadade, vad är det för värld vi lever i?

Nu ska jag göra en To Do lista för de kommande dagarna. Känns ju oxå rätt ointressant i förhållande till typ allt. Ingen bra dag i dag för ”världen”.

To be continued..

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.