Berlin..


Vilken sorglig dag, det här med att lastbilar kör in i folkmassor gör ju att det kan hända i princip var som helst och av vem som helst.. Vill inte ens tänka tanken.. Det är inte bekräftat att det är en terrorattack men det är säkert bara en tidsfråga..


Så här fint är det tydligen vid Centralen i Stockholm.. Var ett bra tag sedan jag var inne i stan. Man hör fortfarande väldigt lite om julhandeln, någon la upp en bild på Instagram som visade Nacka Forum vid 18-tiden. Typ folktomt..

Har ju inte varit direkt överaktiv de senaste veckorna, inte aktiv alls om man ska hårddra det.. Det märks verkligen.. Banalt i kontexten till var som hänt i dag men.. Har aldrig legat på sjukhus i ett antal veckor och att det märks så mycket på grundkonditionen är lite skrämmande. Viktigt att fortsätta med dagliga Power Walks oavsett väderlek..

To Do listan klar och för i morgon är det rätt blandade TO DOs. Börjar bli rejält förkyld och har hosta, hoppas det går över snabbt. Får hjälpa till och dricka varmt te och göra någon huskur i morgon. Andra ”kurer” som ska göras i morgon är hårvård & ansiktsmask. Kylen gapar väldigt tom så måste få till det med att handla i morgon.

Kom på att jag inte ens har ätit en lussekatt i år. Verkligen en annorlunda Christmas Count Down i år.. På inköpslistan står nyttiga råvaror, har lagt på mig ett antal kilon under sjukhusvistelsen. Inte jättemånga men tillräckligt många för att bli lite ”vaksam”’och ta itu med kost och motion och få till rutiner för det.

  • Dygnsrytm ✔
  • Kost – frukost ✔ Tre nyttiga måltider per dag inklusive frukost måste jag jobba vidare med..
  • Daglig motion och återhämtning, ska göra ett schema för det i morgon..

Nu lyssna på en podd, sedan sova..

Sov gott 💚

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.