Förlåt KappAhl..


Hemma igen efter ett administrationspass på Fredriksborg. Får väl börja med att konstatera att jag var uselt påläst ang KappAhl.. Dom finns i tex Finland och Polen så det förklarar engelskan. Hursomhelst så verkar det inte helt lätt att få till det riktigt med positioneringen av varumärket. Nog om det..

Som jag har sorterat i dag.. Kommit en bra bit på vägen i mitt lilla garderobsrum. Behöver mer lådförvaring och det är inte helt lätt att lösa.. Tror att jag får köpa lite boxar som jag kan förvara sådant som jag inte vill/behöver ha hängande. Har btw tappat bort båda mina sista dutt-pennor, måste leta riktigt ordentligt för saknar dem rejält..

I morgon är det läkartid på förmiddagen och sedan jobba hemifrån. Ska julpynta oxå, bilder i morgon.. Det är  verkligen glashalt ute, gäller att hålla koll var man sätter fötterna. Det verkar inte bli någon vidare vit jul, har inte kollat väderprognosen så jag har väl fel i det oxå. Nu dags för lite ”ta hand om ansiktet/hyn tid” – ordentlig rengöring och ansiktsmask – Håret skulle behöva hur mycket fukt som helst, är så himla torrt. Nu lite fil och Kelloggs Special K och slötittande på TV:n en stund. tbc..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.