Räven raskar över isen..

img_2433Det har frusit i viken, antar att det är väldigt tunt och knappast något man kan gå på. Jag tror jag är beroende av vatten/hav. Måste vara nära det på något sätt, kan vara både att bo nära eller bo med en utsikt så att jag ser det.. Dras mot havet och uttrycket Nothing soothes the soul like a walk on the beach stämmer verkligen. Oavsett väderlek (föredrar givetvis lite värme;)) så har vattnet/havet sin tjusning.

img_2368I dag ska jag bara vara hemma med Tintin & Karisma. Skrota runt i sköna kläder och få punkterna på dagens To Do avklarade i lagom takt. Jag kollade förresten på Rituals hemsida om den där snygga ”mysdressen” fanns kvar.. Det gjorde den men bara i storlek 44 och uppåt..

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.