Mitt första köp på Tradera..

img_2401Har varit ute med Tintin & Karisma som nu tar sig en liten power nap.. Det är verkligen mörkt ute, men det lyser fint från i alla fall två av grannarna. Tur det så jag slipper bli mörkrädd.. I kväll är det sista programmet av Så mycket bättre, dvs Återträffen..  Ibland blir sådana program nästintill outhärdliga att se och ibland blir de riktigt bra..


 

img_1534I morgon ska jag till Fredriksborg och fixa med administration, alltid denna administration.. Tråkigt när man gör den men väldigt skönt när det är avklarat. Det enda jag har kvar på dagens To Do är att göra iordning kuvert med en kofta och en blus som jag sålt på Tradera. Jag har oxå gjort mitt första köp på Tradera, en smoking jacka/kavaj för 199 kronor. Ska bli intressant att se om den är ”som ny” när den kommer. Såg snygg ut på bilden.. Det är inte en herr smokingjacka utan en dan från någon av H&Ms design samarbeten. Time will tell, antar att den kommer nästa vecka lagom skrynklig & tilltufsad..

img_1762Nu ska jag ta itu med den där laddningen av kamera-batteriet, hur svårt kan det vara?? Jag återkommer med svar:)….

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.