Book Beat & Lindarw….

img_2425Lördag morgon och jag vaknar 07.52 helt av mig själv.. Nu kan jag nog betrakta det som att jag vänt på dygnet till fullo.. ✔️på en punkt som är superviktig för hälsan och välmåendet. Precis en vecka kvar till julafton är det dessutom och jag känner tacksamt nog inte någon stress inför det.. hoppas det håller i sig..stressfriheten alltså..

img_2424Såg att Christer Lindarws bok blivit tillgänglig på Book Beat, lyssning men inte läsning. Den ska jag lyssna på under julhelgerna. Apropå retuscherade fotografier så behöver man inte fundera så mycket över just den frågan när det gäller den här bilden. Jag hade en gång ett möte med Christer och hans ”agent”. Det var under perioden After Dark var på Börsen och det var ett gäng saker som de inte tyckte fungerade. Det är kanske lätt att ha fördomen att det skulle vara ”diva-later” och kanske ett spår av Drama Queen.. Jag kan säga att det inte fanns ett enda spår av vare sig det ena eller andra. Christer Lindarw rankar lätt in på listan Top 5 ödmjukaste och professionella artister i vårt land..

img_2066Dagens To Do lista är alldeles lagom lång för en lördag i december, kommer med andra ord kunna krypa upp i fåtöljen och bara bläddra i magasin utan att känna ”jag borde” eller ”jag måste”.. #tacksam

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.