Tonårsbossen..Tvättmaskinen går för fullt och jag har avklarat min första powerwalk så nu har jag check på hela fredagens To Do lista förutom lite svar på meddelanden. Kommer ju meddelanden från ett gäng ”kanaler” som inboxen på mailen. sms, messanger, whats up etc så det kanske är på tiden att försöka få någon struktur på det. Hur som helst så slog jag på TV:n och såg att det skulle komma ett avsnitt av Svenska Hollywood fruar klockan 15.00 som jag tänkte slötitta på. Programmet som pågick hette Tonårsbossen, det finns säkert någon godtagbar anledning till att det programmet finns men jag upplevde det bara som en dålig produktion och en odräglig tonåring.. Som om det inte vore nog så visade det sig att det var en repris från någon tidigare säsong av Hollywwodfruarna.. Suck–

Om ni av någon anledning undrar över mina tår så kan jag rapportera att´img_2283 de fortfarande viker sig men inte fullt lika mycket. Har alltid tyckt mindre bra om mina fötter, förutom storleken, och det här gör ju inte saken bättre.. Kommer väl succesivt försvinna men nu har jag haft portvinstå och vikande stortår så det borde väl rimligen vara min livsdos av problem med mina fötter.Fredagseftermiddag och strax innan jul, känns så skönt att det inte finns några ”måsten” den här helgen. Jag beundrar alla föräldrar som ska få ihop pusslet med alla aktiviteter, jobb och tid. Jag antar att det är avslutningar både i skolan och på fritidsaktiviteterna, julbord med jobbet och glöggmingel både här och där.. Jag har inte ens druckit någon glögg i år och har allt annat än stressat de senaste veckorna, så något gott hade sjukhusvistelsen med sig. Just nu längtar jag efter en sådan där massage som jag fick på Villa Padierna vid några tillfällen tidigare i år. Sportmassage hette den och det skulle verkligen uppskattas av min nacke och mina skuldror..

Det är något visst med svartvita fotografier, men det är inte alla som blir ”bra” på svartvita foton, Sofi Fahrman lyckas hur som helst med det men bilden kan ju vara hur retuschad som helst. En del personer blir typ alltid snygga på bild och vissa blir det aldrig eller åtminstone väldigt sällan. Jag tillhör den senare kategorin, definitivt.,

Nu ska datorn laddas och jag ta helg…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.