Känsla av fredag..


 

img_2329Känsla av fredag vaknade jag med i dag, hoppas att det är ett tecken på att jag blir utskriven i dag 🐘 Jag utgår ifrån att jag blir det.. Har en klipptid i eftermiddag och den har jag inte bokat av så jag hoppas verkligen att det blir utskrivning.. Har ju inte varit hos frisören på hur länge som helst. Så det behövs verkligen…..

img_2340Gud vad det skulle vara skönt att bli utskriven, då ska hem och ”pimpa” huset med juldekorationerna och fram med massor av ljus etc. Perfekt och rolig ”rehabilitering” Man har ju rätt mycket tid när man ligger på sjukhus så jag har kunnat göra världens längsta To Do listor.. Så jag behöver inte vara orolig över att vara understimulerad..

Ha en bra torsdag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.