Coming home for Christmas..


 

img_2364Äntligen hemma 🙏🏻🙏🏻 Ska bara tillbaka på rutinbesök på måndag. I morgon ska jag sätta igång och mysa till huset inför jul, tvätta och lite annat – ikväll ska jag bara njuta av att sitta i soffan med Tintin & Karisma ❤️

img_2342Jag hade ju en klipptid i dag som jag hann med på hemvägen. Herregud så nödvändigt det var, det rök en rejäl bit och jag har inte haft så kort hår på evigheter. Torrt så det sprakade och riktigt risigt.. Nu behöver jag verkligen vårda håret ordentligt framöver. Hatar att sitta i frisörstolen med det starka ljuset och en stor spegel och se sig själv vintervit & trist.. Ansiktet ska oxå få rejält omvårdnad varje dag nu när jag är hemma igen.

Kram

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.